Jdi na obsah Jdi na menu

Co je nového...

19. 3. 2008
12. 3. 2010
Tak stránky jsem dodělal, ještě plánuju dát fotky z jednoho ročníky, ted nevim, který tam chybí. Jinak hospoda je naplánovaná, zatím za účasti 3 lidí, Kojšik se omluvil z pracovních důvodů, což se dá pochopit. Doufejme, že si udělají čas i Qido a Čermis, a že to hezky proberem a naplánujem.

20. 3. 08
Jak už jsem řikal, moc času neni, ale na krátkej textík jsem trochu našel.
Máme Velikonoce, tak doufám, že pořádně seřežete baby (i když já zrovna tyhle svátky nemusim a proto...)...jedu radši prozkoumat sněhové podmínky na Kaprun. Poslední srazy stály opravdu za to - Kojšik furt zatvrzele fandí Spartě, i když je každému jasné, že letošní sezóna skončí jasným vítězstvím Slavie. I přes tvrdou sparťanskou slupku je to milující téměř-manžel a stává se z něho pomalu rodinný typ (i když z koho z ná ne!?!?)Qido překvapil svoí účastí a tak doufám, že na příští popářce, konající se u Bernardýnů se opět objeví a dá si ty svoje 4 piva za 30 min. Vajsik je až po krk zavalen prací, dře a střádá, aby si mohla jeho lepší polovička dopřát kvalitní požitky - ale to proberem do detailu na horách. Klasik Mára má stejnou práci, stejnou slečnu, stejnou chuť na pivo, stejný auto ALE koupil byt, za což mu tleskám, bře je to investice jak hovado - doufám, že nás pozveš na kolaudaci!!! Čermis stále nemejluje, ale k jeho dobru musim přičíst poctivou účast na poslední akci. Doufejme, že s ním brzo oslavíme Bc. No a o sobě psát nebudu, bo všichni víte co je nového a hlavně vám to všem stejně zas vykecám, až se uvidíme. Takže se zatim mějte a koukejte to číst, abych to nepsal nadarmo.

P.S. je pozdě a já už nemám náladu to kontrolovat, i když to dycky dělám, takže kdo objeví chybu, napište a já to zkoriguju.

29. 3. 08
Dneska se pakuju opět na hory, ale pro změnu s Márou. Doufám, že z nás budou čokolády až se vrátíme. Vypadá to, že na sraz k Bernardýnům by mohla dorazit slušná skupina - 4 sme jasný. Qido snad dorazí, když to má za rohem a Čermisovi pošle doufám někdo SMS. Bylo by dobrý abychom byli komplet, neboť budem domlouvat finální termín Vaření. Taky jsem narazil na signály, že by do hospody mohla dorazit jedna drahá polovička viď Peťo:-), ale protože je doma pánem, jednim vrze to utnul-takhle to má bejt! No a na závěr nesmíme opomenout pondělní derby, ve kterém se utká famózní Slávie a debilní Sparta. Výsledek se doufám dozvim i v Itálii.
Mějte se pánové!
12. 4. 2008
Nedá mi to a musím se vyjádřit k poslednímu srazu: Účastníci-Kojšik, Vajsik a já. Toť vše!!! Má cenu domlouvat sraz měsíc dopředu? Nemá. Mára odjel pracovat a chatu - budiž - pomáhal tátovi, aby se tolik nedřel, nicméně mohlo se to naplánovat jinak. Qido ten se ani neozval, nepomohlo ani to, že se meeting konal na Novodvorský. No a vrchol všeho je Čermis - ten si dokonce vyrazil na rande! Slavil se svojí křehotinkou výročí 4a3/4roku, 3,68 dne, 5,5 hodiny a 9,36598742589782566minut a 2 sekundy od jejich prvního polibku. Neřekl bych ani slovo, ale vždyť to víte takovou dobu dopředu...
Nechme negativa za námi a vyzdvihněme pozitiva: Pokec ve 3 byl i tak velice příjemný. Probrali jsme opět všechna důležitá témata a vrchol večera bylo naše seznámení s tajemnou Klaudií, kterou jsme nejenom doprovodili domů, ale dokonce odešla s Vajsikem do baráku a kdo ví kam dál!!! Co bylo pak se dozvíme asi a dalším srazu, jehož termín navrhnu tak 2 dny předem. 
Termín vařní je dohodlý na 4. - 6. července. Kdo nemůže, nejede. Jistí účastníci - účastníci poslední spářky u Bernardýnů + Mára. Takže si počkáme na ohlasy Čermise a Qida.
Doufám, že na příštím srazu bude účast hojnější a můžeme začít domlouvat první organizační věci jako počet vozů, počet jídel, druhy jídel apod.
Vaření zdar!
27. 5. 2008
Předem tohoto textu bych se chtěl zmínit o novém fotbalovém mistru SK Slavia Praha. Trochu jsme ho zapili, ale počítám, že se tak stane ještě jednou na Vaření. Účast na poslední popářce na litochlebáku byla stoprocentní, jen byla zkalena mým časným odchodem. Tím pádem mohu okomentovat pouze stav do 21:30.
Kojšik dochvilný jako vždycky, Mára - slušnej příchod, Qido se zjevil s menším zpožděním a Čermis, kterej to má nejdál, přišel nejpozdějš, když nepočítám Vajsika, kterej někde kalil s dědou. Qido se nám pochlubil, jak nafotil akty své kolegyně z práce, ukázal, a myslím, že jsme to všichni ohodnotili jako VELMI zdařilou práci.
Vaření se zdá být naplánováno, účast zřejmě bude maximání a hitem se asi stanou polívky všeho druhu a chuti. Zbývá jen doladit odjezd.
Pokud nedáme nějakej "předvařící" sraz tak se uvidíme na startovní čáře (a třeba i nejenom na STARTOVNÍ:) v Selci.
Zatim
22. 2. 2009
Jsme v dalším roce a je na čase naplánovat další ročník! Petr se vrací ze Skopčácka, ideální čas uspořádat breefing. Na úvodní straně je datum, čas, i místo. Doufám, že se nám ukážou i Qido a Čermis a budem moct dát dohromady nějaký schopný termín. Pokecáme zas ....víte o čem....no pudem domů. Tak zatim
19. 5. 2009
Vaření je naplánováno na 2. červnový víkend. Místo konání je z technických důvodů změněno a přesunuto blíže ku Praze. Skladba jídel není známa, leč pracuje se na ní. Heslo ročníku: kvalita, ne kvantita.
9. 6. 2009
Vaření je za rohem a všichni jsme v očekávání, co nám přinese revoluční ročník konaný mimo kultovní místo. Vzhledem k časové tísni všech účastníků nebylo vše na 100% dohodnuto, o to lepší to jistě bude. Uvidíme.
5. 3. 2010
Vzhledem k velké časové tísni autora těchto řádek, nebylo zaznamenáno ni c s Vaření 2009. Za to se omlouvám a doufám, že brzy dojde k nápravě. Hospody se také nekonají - co si budem povídat - pokud na to nevlítnu, nikdo to nudělá. V každém případě bychom měli už něco domluvit, neboť se mnohé změnilo. Jen tak na mátkou: Petr je ženáč, Mára bydlí jinde, Čermis jakbysmet, já snad brzo, o Kojšikovi ani nemluvě...