Jdi na obsah Jdi na menu

Profily jednotlivých kuchařů

19. 12. 2007

Mára
Obrazek





Kariéra: ZŠ Donovalská, SPŠ Sdělovací techniky, VŠ Elektrotechnická - rozumí všemu, proto ho draftovala celosvětově známá
(hlavně ve starejch Ďáblicích) firma Vegacom. Jeho služby však byly pro tuto firmu příliš drahé, proto přešaltoval na rok do Švédska. Díky tomu zabezpečil svou rodinu do konce života a teď už si může jen užívat.
Jeho pracovní morálka s věkem roste, kde jsou ty časy, kdy razil heslo "já se pro práci nenarodil". Momentálně zodpovědný otec na více než plný úvazek.


Čermis

Obrazek

Kariéra: ZŠ Donovalská, prestižní SPŠ Dopravní, VŠ Dopravní.
Nelze začít jinak, než odhalením jeho největší úchylky - holení, která vrcholí každý rok právě na Vaření. Okamžik, kdy k úkonu dochází, se pro nás ostatní stává téměř posvátným a kdyby k tomu nedošlo, vlastně by nám i "něco" chybělo. Vynikající kuchař a boulař, krémař zn. Nivea a věrný parťák. Je velmi precizní a puntičkářský, v dobrém slova smyslu. Žádný panák (ani ten 10. ho neporazí). I přes temné Sparťanské srdce je to borec. 

Kojšik

Obrazek

Kariéra: ZŠ Donovalská, SPŠ Sdělovací techniky, Civilní vojenská služba, top manažer nadnárodního kolosu Pallace Cinemas, nevíznamná štace v Marimexu, nyní velmi spokojen ve Sportissimu i přesto, že je nucen obývat slávistycký koutek. Největší fanda jakékoliv Sparty v jakémkoliv sportu. Jeho idol (zejména ve vystupování) je Tomáš Řepka.(http://www.youtube.com/watch?v=T2eWfyWXOTs) ------AKTUALIZACE: Řepka je stále idol, jen již nepůsobí na hřišti Sparty, ale na hřišti na Pankráci. Vždy je schopen obohatit debatu o nějaký ten verš našeho Guru, Mr. Záviše.


 Qido

Obrazek

Kariéra: ZŠ Donovalská, SPŠ Sdělovací techniky, VŠ Elektrotechnická, která neuspokojila jeho libido a tak se dal na cestu šansoniéra. Dnes se zná s těmi nejlepšími herci, které osvětluje během představení. Nejintelektuálnější postava s filozoficko-estetickým přesahem. Jeho úvahy, především na naše oblíbené téma (Hrabal, Páral, Foglar, Kozina, Kundera) nás nutí vždy se zamyslet a debatovat o základních principech našeho života. Ideální adept na povolání Hodinový manžel. Zkouší se prosadit i na poli poezie, ve které netřeba hledat rýmy.

Jeho fotky poznáte vždy kvůli tomu, že na nich jsou většinou věci, které nikoho nezajímají, (např. vrak auta, poničená cedule, prostě kravina) nebo naopak zajímají úplně všechny a to zcela zásadně (koupání 2006). Slávista a buřtový specialista. Na jeho tvorbu (fotky, básně, kecy)se můžete podívat zde http://kvido.wz.cz/

Vajsik

 

 

 

Kariéra: ZŠ Donovalská, Obchodní akadmie Dušní, VŠ Ekonomická, profesní kariéru začal v prestižní auditorské firmy Deloitte. Přes komouše v Huawuei se dostal na nynější pozici vrcholného manažera - ředitele, ve společnosti Niehoff.
Vrcholový ekonom na počátku bohaté kariéry, který pro moc práce a moc žen nebyl  dvě léta přítomen, což všechny velmi mrzelo. Momentáně pán 2. nějvětšího zámku v Kolodějích, hravě zvládne jakýkoli problém na ose zahrada - dům.Procestoval půl světa, a proto lze očekávat jídla světové úrovně. Jeho dnes již kultovní Tiramisu netřeba představovat. Nejfotogeničtější člen našeho klanu. Jeho druhým domovem je malebná vesnička Přestavlky, o které básní, kde může (a po právu, já to vim!).

Tomáš

 

Obrazek

Kariéra: ZŠ Donovalská, prestižní SPŠ Dopravní, VŠ FTVS, pak trapnej učitel, dnes trenér pinčesu. Jeho základní kladná vlastnost je, že je to velmi nenáročný spáč, který se přes jeho výšku vyspí v prostoru libovolné velikosti. Kolikrát je spíše problém s nalezením místa, které by bylo dostatečně kolmé pro klidný spánek. Je nepostradatelný jako zdroj dostatečného počtu fotografií a videí jak z vlastní tak i cizí tvorby. Jinak je to asi jediný člen světové kuchařské elity, který má v hlavě vždy spoustu nápadů co uvařit.